Therapieën

Therapieën

Heeft u last van pijnklachten en/of bewegingsproblemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren therapeuten geven u graag advies en de juiste behandeling. U krijgt hier een overzicht van onze behandelmogelijkheden

Mogelijke behandelingen

Fysiotherapie

Algemene Fysiotherapie. Met ons weer fit worden. Of na rehabilitatie, ziekten of ongelukken. Met onze oefeningen en adviezen zorgen wij dat u snel weer beter kunt bewegen.

Lees verder

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve techniek voor het behandelen van pijnklachten, met name spierpijnklachten en alles wat daarmee samenhangt. Ook bij moeilijke klachten en al lang bestaande klachten kunnen wij vaak nog wat betekenen

Lees verder

Laser

Dit is een behandelingsmethode waarbij de weefsels behandeld worden met laserlicht. Laser therapie wordt aangewend om de genezing te versnellen, de kwaliteit en elasticiteit van het herstellende weefsel te verbeteren, ontstekingsreacties te verminderen en pijn te bestrijden. Ook artrose en hernia zijn goed te behandelen met onze laser.

Lees verder

Hydrotherapie 

Heb jij last van jouw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heb jij al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water, ook hydrotherapie of therapeutisch zwemmen genoemd, kan de belasting van jouw gewrichten enorm verminderen terwijl jij wel jouw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint.

Lees verder

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem. Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam en komt onder meer voor bij (borst)kanker, bloedvatproblemen of littekens. Lymfe oedeem kan ook een gevolg zijn van bestraling, chemotherapie, een operatie of een ongeval.

Lees verder

Manuele Therapie

De manueel-therapeut richt zich op gewrichtproblemen en het verbeteren van uw lichaamshouding en bewegingen in het algemeen en in het bijzonder van de wervelkolom.

Lees verder

Taping

Taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Bij Hooikoorts is taping een goede oplossing om uw klachten te verminderen.

Arbeid & Gezondheid

Naast fysiotherapie houden wij ons ook bezig met arbeid & gezondheid. Binnen arbeid & gezondheid staat de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers voorop. 

Met ons bedrijf TIGRA Berkelland-Vreden zorgen we ervoor dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. 

Lees verder

Welke mogelijkheden voor therapie zijn er?

Wat u van ons kunt verwachten

  • Screening, intake en onderzoek
  • Na klinische redenatie komen wij tot een specifiek fysiotherapeutische diagnose, op basis waarvan therapeutische en/of preventieve interventies worden bepaald en uitgevoerd.
  • Uitwerking van een behandelplan
  • Tussentijdse evaluatie

Maak een afspraak via telefoon 0545-224083 of neem direct contact op met behulp van het contactformulier.

Maak een afspraak via telefoon 0545-224083 of neem direct contact op met behulp van het contactformulier.