Arbeid & Gezondheid

Arbeid & Gezondheid

Naast fysiotherapie houden wij ons ook bezig met arbeid & gezondheid. Binnen arbeid & gezondheid staat de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers voorop. 

Met ons bedrijf TIGRA Berkelland-Vreden zorgen we ervoor dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. 

TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA Berkelland-Vreden is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid. TIGRA heeft als missie om alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen. Wij helpen organisaties ervoor te zorgen dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven.

Wat doen wij?

Wij houden ons bezig met preventie van arbeidsgerelateerde klachten, zodat verzuim wordt voorkomen of beperkt. Dit doen we middels werkplekonderzoeken, trainingen en (in company) bedrijfsfysiotherapie. Hierbij heeft ons team de kennis en expertise om een goede vertaalslag te maken naar een specifieke werkomgeving. Daarnaast voeren we PMO (Preventief Medisch Onderzoek)-trajecten uit, waarbij werknemers gestimuleerd worden te werken aan de eigen inzetbaarheid. Deze PMO-trajecten vormen tevens een goede basis voor (te ontwikkelen) gezondheidsbeleid. Daarin kunnen wij ondersteunen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0545-224083

Maak een afspraak via telefoon 0545-224083 of neem direct contact op met behulp van het contactformulier.